Adrian Van der Hoeven, nou vocal de Junts a l'EMD de Valldoreix

El jove valldoreixenc substitueix a Susanna Herrada, la qual ha presentat la seva renúncia per exercir com a Comissionada per a les relacions amb Valldoreix

Adrian Van der Hoven és el nou vocal de Junts a l'EMD de Valldoreix, després que hagi pres possessió en la Junta de Veïns de setembre, realitzada el dijous 28. El jove valldoreixenc, així, substitueix a Susanna Herrada, fins ara actual vocal portaveu, qui ha presentat la seva renúncia per exercir com a Comissionada per a les relacions amb Valldoreix a l'Ajuntament de Sant Cugat.

 


Durant la possessió del càrrec, Van der Hoven ha agraït a la formació la confiança dipositada: "Gràcies a Junts per haver-me triat per representar els veïns de la Vila. Ho entomo amb orgull, responsabilitat i humilitat. Soc aquí per donar veu a tots els habitants d'aquesta vila que m'ha vist créixer".

Amb tot, Adrian Van der Hoven serà un dels 3 vocals de Junts per Valldoreix a l'EMD, sent la força majoritària en l'oposició. La resta de vocals són Bernat Gisbert (el qual passa a ser el vocal portaveu amb la renúncia d'Herrada) i Lluïsa Muñoz.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem