Així celebrarà Sant Cugat la Diada Nacional de Catalunya

Partits polítics i entitats de Sant Cugat participaran a la tradicional ofrena floral

La Diada Nacional de Catalunya es commemora un any més a Sant Cugat. Aquest dilluns 11 de setembre, partits polítics, entitats i ciutadans santcugatencs estan cridats a sumar-se a l'homenatge a Rafael Casanova. Una Diada que arriba amb la vista posada al referèndum sobiranista que s'ha de fer el pròxim 1 d'octubre.

Els actes a Sant Cugat començaran a partir de les 8.30 hores, amb l'ofrena floral a l'estàtua de Rafael Casanova, situada a la plaça que porta el seu nom. Els partits polítics i les entitats podran fer llavors la seva ofrena i un petit discurs davant dels ciutadans.

A les 10.30 hores hi ha l'ofrena institucional de l'Ajuntament de Sant Cugat, amb els regidors de diferents partits polítics que integren el Consistori. En acabar, hi haurà un cant conjunt d'Els Segadors, himne nacional de Catalunya.

L'activitat es traslladarà després a la plaça de Barcelona, on a les onze del matí hi haurà un discurs institucional de l'alcaldessa, Mercè Conesa. Es clourà l'acte amb una actuació musical.

La Diada acabarà a Sant Cugat a les set de la tarda a la plaça d'Octavià, amb un ballada de sardanes.

 
Comentaris

Destaquem