Unanimitat en el Ple Municipal perquè La Mirada sigui una realitat al més aviat possible

Tots els grups municipals s'han posat d'acord en estudiar alternatives per la construcció de La Mirada amb 'la major celeritat possible'

Sant Cugat ha refermat el seu compromís amb la construcció de l'escola La Mirada "amb la màxima celeritat", amb una moció institucional presentada al ple de setembre, que inicialment va ser a proposta del PSC, el dilluns 18. Amb aquesta moció, les diferents forces representades en l'Ajuntament han acordat "estudiar immediatament les possibles alternatives al seu emplaçament, en cas de no ser possible o òptima la ubicació actual".

La moció institucional també ha recollit en el text "encomanar als serveis jurídics de l'Ajuntament la continuïtat de les gestions ja iniciades a fi i efecte d'assolir un pronunciament positiu a les pretensions formalitzades per l'Ajuntament en els escrits de resposta a la demanda formulada". El nou equip de govern, d'altra banda, va plantejar com a ubicació alternativa el terreny que actualment ocupa l'aparcament que hi ha a tocar de l'escola, sempre i que l'actual litigi no es resolgui favorablement i no es pugui desenvolupar al Bosc de Volpelleres.

Més info: L'Ajuntament proposa una nova ubicació per La Mirada si la via judicial no es desencalla

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem