L’Ajuntament de Sant Cugat implanta un nou mètode de contractació pública

Els sistemes dinàmics d'adquisició permeten una contractació pública "més eficient"

L’Ajuntament de Sant Cugat està implantant un nou mètode de contractació pública per millorar l'eficàcia d'aquests processos. Segons expliquen, els Sistemes Dinàmics d’Adquisició (SDA) permeten una contractació pública "més àgil, accessible, transparent i oberta a qualsevol empresa i/o professional interessada a participar durant tota la seva vigència".

El mes de desembre del 2022 es va fer una prova pilot amb l’aprovació d’un SDA per a l’adquisició de subministraments de béns diversos per a les activitats culturals del municipi per un valor estimat de 2.484.000 € sense IVA. L'Ajuntament assegura que aquesta iniciativa ha comportat un canvi substancial a l'hora de ser més àgils amb els proveïdors i en tres mesos ja s’han formalitzat fins a 6 contractes derivats d’aquest SDA.

Davant l’èxit d’aquesta prova pilot, l’Ajuntament està preparant nous SDA amb un valor estimat del contracte d’aproximadament 7 milions d’euros durant la seva vigència: de personal de servei de vigilància, de personal de lleure i de personal de suport a activitats.

L’Ajuntament també té planificada l’aprovació de més SDA a partir del segon semestre del 2023.

Infografia del funcionament dels SDA
Infografia del funcionament dels SDA. Ajuntament.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem