L'Ajuntament de Sant Cugat, guardonat per la seva transparència i govern obert

Els reconeixements els concedeix el Consorci d’Administració Oberta de Catalunya i la Universitat Autònoma de Barcelona

L’Ajuntament de Sant Cugat ha estat guardonat per impulsar i reforçar la transparència, afavorir la participació ciutadana i implementar accions de bon govern i d’administració oberta. Són dos els reconeixements que ha rebut, que els concedeix el Consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

D'una banda, l’Administració Oberta de Catalunya ha atorgat a l’Ajuntament el tercer lloc dels municipis catalans de més de 50.000 habitants en “l’impuls de l’administració digital i el govern obert”. El reconeixement s’atorga a través de l’avaluació del grau de maduresa de transformació digital dels ens locals d’un territori, analitzant una trentena d’indicadors dels governs digitals i oberts a partir de dades objectivables.

D'altra banda, també ha rebut el Segell Infoparticipa 2022/23, una certificació a la qualitat i la transparència de la comunicació pública que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural del Departament de Periodisme i de Ciències de la Comunicació  de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Sant Cugat ha obtingut el 98,08% de valoració a partir de 52 indicadors.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem