L'Ajuntament de Sant Cugat incrementa un 2,5% el sou de tots els treballadors

Es tracta d'una mesura emmarcada en els pressupostos generals de l'estat per fer front a la inflació

L'Ajuntament de Sant Cugat ha aprovat l'increment salarial del 2,5% de tots els seus treballadors. Aquest augment s'emmarca en la llei de pressupostos generals del govern espanyol, que preveia un increment salarial màxim del 2,5% pels funcionaris com una de les mesures per fer front a la inflació actual. A més, preveu dues pujades més del 0,5% en funció de l'evolució del PIB.

Així, tots els treballadors de l'Ajuntament de Sant Cugat cobraran un 2,5% més a partir de la nòmina del mes de març, quan també percebran els increments dels mesos de gener i febrer. La mesura ha estat aprovada per tots els partits polítics en el ple municipal d'aquest 20 de febrer. "És el compliment d'un mandat legal", ha emfatitzat l'alcaldessa, Mireia Ingla. Durant el ple no s'ha detallat el cost econòmic per l'Ajuntament que tindrà l'increment salarial. Cal destacar que les despeses de personal és la principal pel Consistori i el 2022 van suposar gairebé 43 milions d'euros.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem