Albiol: "El govern de la Generalitat està buscant que s'escalfi l'ambient al carrer"

El president del PP a Catalunya, Xavier Garcia Albiol, ha assistit a la inauguració de la nova seu del PP de Sant Cugat

El president del PP a Catalunya, Xavier Garcia Albiol, considera que "el govern de la Generalitat està buscant que s'escalfi l'ambient al carrer i que hi hagi problemes molt seriosos". Albiol ho ha dit durant la seva visita a Sant Cugat amb motiu de la inauguració de la seu del PP local, que ha tingut lloc aquest dijous, 19 d'octubre, al carrer de Francesc Moragas.

Albiol ha qualificat "d'absolutament intranscendent" el fet que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, pugui declarar la independència, ja que "el govern d'Espanya i les institucions democràtiques no permetran que se surti amb la seva. Catalunya seguirà sent Espanya, com ho és ara. En cas que es produeixi aquesta declaració això acabarà generant més tensió al carrer, més radicalisme com el que estem veient ara aquí a fora".

Albiol s'ha referit a les 300 persones que s'han manifestat, segons fonts policials, davant la seu del PP durant la visita del president dels populars. Precisament, ha estat referint-se als manifestants, quan Albiol ha considerat que "no té sentit, que avui, aquí a fora, ens trobem l'exemple del que de debò és la revolució dels somriures, del que de debò, són els independentistes. Gent cridant, faltant el respecte, radicals energúmens, això a nosaltres no ens espanta, al contrari, això ens encoratja".

Alguns dels manifestants a les portes de la seu del PP FOTO: Artur Ribera

Pel que fa a la seva visita a Sant Cugat, Garcia Albiol s'ha mostrat molt satisfet amb la inauguració d'una nova seu del PP a Catalunya. "És molt bona senyal que tal com està la cosa, amb la radicalitat amb què està actuant part de la població catalana, que no és majoritària, estiguem obrint una nova seu a Sant Cugat".

L'acte ha comptat, entre altres, amb la presència de l'exregidora del PP a Sant Cugat Berta Rodríguez i de l'exregidor d'Esports per CiU a l'Ajuntament de Sant Cugat, Xavier Tizón.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem