L'alcalde atendrà personalment els santcugatencs un dia al mes a l'Oficina d'Atenció

L'alcalde de Sant Cugat busca apropar-se a les necessitats de Sant Cugat i "accentuar el contacte amb el veïnat"

L'alcalde de Sant Cugat ha anunciat que serà present durant un dia al mes a una taula de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) per atendre i escoltar les necessitats dels santcugatencs. Les atencions començaran el dimecres 27 de setembre,  i seran cada últim dimecres de mes, de 9 h a 12 h i de 16 h a 18 h. 

A patir d'aquest setembre farà efectiva la proposta que es va marcar durant la campanya electoral. Aquesta proposta ja la va explicar en una entrevista al TOT i ara ho ha dit en un comunicat. També, en una carta publicada a La Vanguardia ha remès el seu passat com a periodista on interactuava i escoltava els veïns de Sant Cugat per seguir l'actualitat de la ciutat i que ara, com a alcalde, vol continuar fent-ho per "solucionar dificultats".

Amb aquesta acció Vallès vol mostrar-se "més accessible" a tots els ciutadans que vulguin plantejar un problema o una proposta de millora per Sant Cugat. "Prendré nota de tots els suggeriments i els derivaré a l'àrea municipal corresponent i, en un temps determinat, en donarem retorn al ciutadà", així ho ha comunicat l'alcalde a la carta.

Com fer-ho

Per demanar una trobada cal fer-ho preferentment amb cita prèvia, per internet www.citaprevia.gestorn.com/santcugat o per telèfon (010 / 900 104 941). Sense cita prèvia només s’atendrà si hi ha disponibilitat horària. Per tal d’atendre el major nombre de persones possibles, les consultes no podran superar els 15 minuts de durada.

A qui va adreçat

En el comunicat, s'explica que el nou canal de comunicació és adreçat a un públic que generalment no té accés directe amb l’alcalde, per la qual cosa s’exclou als col·lectius, entitats, associacions o clubs que si ho fan per altres vies, així com els participants habituals a l’audiència pública del Ple Municipal, que ja ho fan per aquest canal de participació.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem