L'alcalde Vallès descarta anar a les llistes de Junts a les eleccions al Parlament

L'alcalde de Sant Cugat reafirma el seu compromís "per treballar per l'interès i el bé comú" del municipi, tot i que remarca que la ciutat "ha de tenir representació al Parlament"

L'alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, no formarà part de la llista electoral de Junts per Catalunya a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya el 12 de maig. Segons ha pogut saber el TOT Sant Cugat, així li va comunicar Vallès fa unes setmanes al secretari del partit, Jordi Turull, tot i que l'alcalde remarca que "Sant Cugat ha de tenir representació al Parlament". En aquest sentit, assegura que "la veu" del municipi "arribarà i serà escoltada en l'àmbit català". 

La raó que Vallès va donar a Turull per no anar a les llistes és el seu "compromís per treballar per l'interès i el bé comú de Sant Cugat", una tasca que requereix la seva "total i absoluta dedicació" per poder afrontar i planificar "les necessitats del futur". Així, Vallès assegura que el seu lloc és a Sant Cugat, on vol "treballar per afrontar els reptes transformadors" i "tenir cura de la seva gent". 

Per últim, l'alcalde també apunta que creu "en la gent" del municipi perquè gràcies a "la seva implicació i contribució" la ciutat és "cada vegada més inclusiva i justa". 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem