Aldo Ciprian vol repetir com a alcaldable de Ciutadans a Sant Cugat

Aldo Ciprian va ser candidat de Ciutadans a Sant Cugat a les eleccions municipals de 2015 i 2019

Aldo Ciprian vol repetir com a candidat a l'alcaldia de Sant Cugat en les eleccions municipals de 2023, segons ha anunciat en una entrevista a TV Sant Cugat i ha confirmat al TOT. Ciprian, actual portaveu del partit a l'Ajuntament, ja va ser alcaldable en els comicis de 2015 i 2019. 

"Són moments difícils al partit i s’ha de donar la cara. És important recollir el treball d’aquests vuit anys al grup municipal de Ciutadans", ha explicat Aldo Ciprian en declaracions al TOT. Ara, presentarà la candidatura a l'assemblea d'afiliats del partit a Sant Cugat. Si no hi ha cap altre candidat, elevarà la proposta a la junta directiva de Ciutadans.

"El motiu principal és que no m’agrada deixar les coses a mitges, s’ha de seguir treballant per la ciutat", ha emfatitzat Ciprian, que reconeix que el partit es troba en una situació "complicada". Tot i això, assenyala que els queda un any per treballar i considera que el partit es mereix mantenir la representació a l'Ajuntament.

Quartes eleccions de Ciutadans

Aquest és l'objectiu: "La voluntat és repetir representativitat i, si es pot, incrementar-la". Ciutadans es va presentar per primera vegada a les eleccions municipals de 2011, on no va aconseguir representació. El 2015 va ser el tercer partit més votat (per darrere de CiU i CUP) i va treure tres regidors. El 2019 van tornar a aconseguir tres regidors, tot i que la regidora Munia Fernández-Jordán va deixar el partit per desavinences amb la línia política del partit a mig mandat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem