Alejandro Fernández s'emmiralla en el PP de Sant Cugat de cara a les eleccions del 12-M

El líder de PP català posa d'exemple el retorn dels populars al consistori en les darreres eleccions municipals i vaticina un "magnífic" resultat de la formació a les catalanes

El retorn del PP de Sant Cugat al ple de l'Ajuntament és un exemple per a la formació a escala nacional. Així ho ha defensat el candidat a la presidència del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, en un acte aquest dimecres, 24 d'abril, al parc de Ramon Barnils amb membres del partit i simpatitzants. Fernández ha posat en valor la "lluita" del portaveu dels populars al consistori, Álvaro Benejam, i ha assegurat que la formació local els serveix d'"inspiració". "El PP en les últimes autonòmiques gairebé desapareix i ara estem en disposició de treure un magnífic resultat", ha dit el líder del PP català. 

Per la seva banda, Benejam, que ha estat l'encarregat d'inaugurar l'acte, ha defensat el candidat del PP com una persona "amb la fermesa necessària per desenvolupar les idees i els valors del partit" a Catalunya. 

Okupació, educació i infern fiscal

Durant el seu discurs, Fernández ha assenyalat l'okupació, la davallada en els resultats de l'informe PISA i la "ideologia progre i nacionalista" com els principals problemes i reptes que afronta Catalunya. El candidat a la presidència del PP també ha assegurat que els catalans viuen en "un infern fiscal" i s'ha compromès a baixar el tram autonòmic de l'IRPF si governa. 

Fernández ha criticat, per altra banda, la gestió de la sequera que s'està fent des del Govern i la cultura del "no a tot". "Fa anys que ens governen uns perroflautes contemplatius que no mengen ni deixen menjar". També ha assegurat que amb els "polítics d'avui en dia" no existiria Port Aventura ni s'haurien celebrat els Jocs Olímpics de Barcelona el 1992.

La lluita contra l'independentisme

Un altre dels reptes que afronta la societat catalana, segons Fernández, és posar fi al procés independentista. "El procés no ha portat la independència, ha portat la decadència", ha dit el líder dels populars, que ha assegurat que els comicis del 12 de maig representen "una oportunitat per acabar amb una de les pàgines més grises de la història de Catalunya". En aquest sentit, Fernández espera "tenir la clau de la política catalana" per poder "enviar l'independentisme a l'oposició". 

Així, el candidat ha defensat el "projecte de gestió" del PP, i ha recordat la seva obligació de "reivindicar Espanya com un projecte comú i compartit". Per acabar el discurs, Fernández ha demanat als assistents que confiïn en ell. 

Referència a l'anunci de Pedro Sánchez

Abans del discurs, Fernández ha fet referència a la carta que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha fet pública a les xarxes socials i en què ha anunciat que valorarà si continua com a president després de la denúncia contra la seva dona. El líder del PP català ha "convidat" Sánchez a marxar. "Nosaltres pensem en el bé de tots els espanyols".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem