Álvaro Benejam repetirà com a candidat del PP a l'Ajuntament

El president dels Populars a Sant Cugat no ha deixat escapar l'ocasió de criticar la falta d'acció d'un govern local 'fallit'

Álvaro Benejam ha estat reelegit president del Partit Popular a Sant Cugat del Vallès per unanimitat després dels canvis realitzats a la junta local del passat divendres 28 de gener. D'aquesta manera, Benejam, advocat de professió, repetirà candidatura a l'alcaldia pel PP després de quedar-se sense presència a l'Ajuntament en les Municipals de 2019.

Preguntat pel TOT, Benejam s'ha mostrat molt crític amb la gestió actual de l'equip de govern. Acompanyat d'Alejandro Fernández, líder del Partit Popular de Catalunya i Josep Tutusaus, secretari general del PP a Barcelona, Benejam no s'ha mossegat la llengua a l'hora de valorar l'actual govern santcugatenc. 

El president del PP a Sant Cugat ha estat taxatiu, afirmant que Sant Cugat "ha empitjorat en tot. La ciutat ha reduït expectatives econòmiques i ha reduït expectatives socials. Estem davant d'un govern fallit". Declarant que la clara alternativa al govern tripartit seria la tornada del PP a l'Ajuntament després de quedar-se sense regidors a les darreres eleccions municipals.

Preguntat per quins canvis creu que hauria de viure la ciutat, Álvaro Benejam ho té clar: "Sant Cugat no pot tenir impostos de luxe per serveis de tercera" ni liderar rànquings com el de ser "la ciutat amb el termini de concessió de llicències d'obra més llarg de tota Catalunya".

Benejam també ha afirmat que amb una millor gestió es podrien rebaixar els impostos i millorar igualment els serveis, així com la seguretat, matèria en la qual s'ha mostrat contundent culpant al govern tripartit d'Esquerra, CUP i PSC de no haver fet res els últims anys.

Un polític 'que estima i coneix Sant Cugat'

Álvaro Benejam ha tingut el suport en la trobada de dissabte d'Alejandro Fernández, líder del partit a Catalunya, i Josep Tutusaus, secretari general del PP de Barcelona. Tots dos s'han mostrat optimistes de cara al futur del grup popular a la ciutat i no han dubtat en recolzar Benejam, especialment un Fernández que no ha escatimat elogis amb el líder santcugatenc, a qui ha catalogat d'un "excel·lent polític que s'estima Sant Cugat i que coneix a la perfecció els seus problemes: la seguretat ciutadana, la protecció de la propietat privada, la reducció d'impostos i el dinamisme econòmic". Tots ells pilars fonamentals de les polítiques dels populars. 

Alejandro Fernández, que ha culpat a l'auge de l'independentisme d'haver perdut pes al consistori, també ha volgut recordar que quan "el Partit Popular és decisiu a Catalunya, aquesta va molt millor".

Álvaro Benejam repetirà així candidatura a les municipals de l'any 2023 després que el Partit Popular es quedés sense representació a l'Ajuntament de Sant Cugat durant les últimes eleccions per primera vegada en més de 35 anys.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem