Álvaro Benejam serà el número 3 en la llista del PP a Barcelona al Senat

Benejam és el líder del Partit Popular a Sant Cugat i ja havia format part de la llista popular al Senat

El líder del PP a Sant Cugat, Álvaro Benejam, ocuparà el número 3 en la llista del PP a Barcelona al Senat de cara a les eleccions generals del 23 de juliol, una llista de la qual ja havia format part a les anteriors eleccions. "És un honor que el partit torni a comptar amb mi", ha declarat.

Benejam ha estat elegit regidor de l'Ajuntament de Sant Cugat a les eleccions municipals del 28 de maig, en què el PP va obtenir tres regidors després d'haver quedat fora del consistori els darrers quatre anys. Ja havia estat regidor entre 2011 i 2019 i és el president del Partit Popular de Sant Cugat i membre del Comitè Executiu del PP de Catalunya. D'altra banda, és advocat especialitzat en els àmbits Mercantil i Concursal del Dret. Cofundador i soci del bufet d'advocats BMO Abogados.

El santcugatenc acompanyarà a Josep Tutusaus i Monica Parés en la llista del partit al Senat a Barcelona, mentre que Rafa Luna, Montserrat Duch i Miguel Ángel Cilleruelo formaran la de Tarragona; Alfonso Sánchez, Vanesa Manyic i Juan Ramón Iturriagagoitia, la de Girona; i Miguel Ángel Balao, Manel Parra i Dolors Roca, la de Lleida.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem