L'ANC proposa a l'alcaldessa col·locar una pancarta pro independència a l'Ajuntament

La secció local de l'Assemblea Nacional Catalana ha proposat als partits sobiranistes del consistori i a l'alcaldessa, Mireia Ingla, col·locar una pancarta en substitució de la dels presos polítics

Fa uns dies, l'Ajuntament de Sant Cugat va retirar la pancarta que demanava la llibertat dels presos polítics, quan aquests van sortir de la presó. Ara, la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha demanat als partits independentistes del consistori i a l'alcaldessa, Mireia Ingla, la col·locació d'una altra pancarta "en línia amb el context actual", tal com expliquen des de l'entitat sobiranista.

Així, l'ANC proposa la col·locació d'una pancarta que demani la independència i "prou repressió" per a totes les persones amb causes pendents relacionades amb el procés: "independència és llibertat". En aquest sentit, des de l'entitat consideren que el context polític actual és "ple de repressió i amb una manca escandalosa de llibertat personal i col·lectiva, que només amb la independència es podrà resoldre definitivament".

Cal destacar que la pancarta dels presos polítics que lluïa a la façana de l'Ajuntament va ser també cedida per l'ANC al consistori.

La proposta de pancarta de l'ANC a l'Ajuntament

La proposta de pancarta de l'ANC a l'Ajuntament

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem