Anna Cano, nova coordinadora de Ciutadans Sant Cugat

La vocal de la formació taronja a l'EMD de Valldoreix liderarà la nova Junta Directiva de la secció local

Anna Cano ha estat escollida com a nova Coordinadora de Ciutadans Sant Cugat, després que la seva candidatura, 'Sant Cugat Unidos y Adelante', s'hagi imposat en les primàries a l'altra que es presentava, Sant Cugat Ciudadana.

Ciutadans no ha volgut comunicar al TOT Sant Cugat qui formava part de la candidatura derrotada per "temes de confidencialitat". Segons explica Cugat.cat, però, estaria encapçalada pel fins ara coordinador, Roberto Torrecilla.

Així, Anna Cano, que també és vocal de la formació taronja a l'EMD de Valldoreix liderarà una nova junta directiva, en la qual també hi ha Carla Suárez, procuradora; com a secretària; Martí Pachamé, professor universitari de finances i diputat al Parlament de Catalunya com a responsable d'administració logística; Aldo Ciprian, enginyer industrial, empresari i portaveu de Ciutadans a l'Ajuntament de Sant Cugat com a enllaç municipal; i David Andreu, estudiant i adjunt de Joves de Ciutadans a la Província de Barcelona com a responsable de Comunicació.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem