C's vol una 'Targeta Taronja' pels comerciants i un pàrquing públic al CAP de Can Mates

La formació política vol habilitar un pàrquing públic i gratuït al CAP de Can Mates i concedir aparcaments als comerciants de Sant Cugat

Ciutadans Sant Cugat presentarà 2 mocions en el Ple Municipal de febrer amb l'objectiu de millorar els aparcaments del municipi. Així doncs, el grup municipal vol crear un aparcament públic al costat del CAP de Can Mates i instaurar una Targeta taronja amb la idea de donar facilitat als comerciants de Sant Cugat, tal com ha assenyalat la formació política en una roda de premsa telemàtica, celebrada el dilluns 1 de febrer.

Així doncs, Ciutadans Sant Cugat vol recuperar una moció del novembre de 2016, en la qual el Partit Popular de Sant Cugat proposava construir un pàrquing per als usuaris del CAP de Can Mates. Així doncs, com ha assenyalat Sergio Blázquez, regidor a l'Ajuntament de C's Sant Cugat: "El CAP de Can Mates és el que pitjor comunicat està i té una gran rellevància l'accés amb el vehicle privat. Amb això, volem adaptar el pàrquing de sorra en un pàrquing públic, ben pavimentat i que sigui gratuït (amb zona vermella per exemple), per als usuaris o fins i tot altres persones que treballen pel voltant".

D'altra banda, el grup municipal vol presentar una modificació a la recent ordenança d'aparcament aprovada, amb l'objectiu d'instaurar una Targeta taronja que beneficiï als comerciants. Així ho ha explicat Aldo Ciprián, portaveu del grup municipal: "L'actual ordenança es basa en un criteri d'empadronament que discrimina als comerciants, uns comerciants que paguen impostos com l'IBI, el tribut metropolità o els impostos de deixalles i per tant, haurien de tenir les mateixes garanties d'aparcament que la gent que està empadronada a la ciutat. A més, seria una manera d'amortitzar tots aquests aparcaments que queden buits".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem