Apareixen cartells comparant Quim Torra amb Hitler a Sant Cugat

L'entorn de l'Arxiu Nacional de Catalunya a Sant Cugat del Vallès ha despertat aquest dijous 14 de juny amb cartells on s'equipara el president de la Generalitat, Quim Torra, amb Adolf Hitler. En els cartells s'hi pot veure la imatge de la cara de Torra amb un bigoti de l'estil del dictador alemany, mentre pensa: "Som una raça superior".

"Són ja vuit mesos de patir l'extrema dreta desbocada als carrers, d'arrencallaços intentant ofegar la nostra reivindicació dels presos. Aquesta setmana han fet una passa més empaperant l'entorn de l'Arxiu Nacional amb aquest pasquí inqualificable", ha denunciat l'Assemblea de treballadores i treballadors de l'àmbit cultural per a la Defensa de les Institucions Catalanes.

Fa unes setmanes, un individu ja va entrar dins del recinte de l'Arxiu Nacional de Catalunya a Sant Cugat i va arrencar llaços grocs amb una navalla. D'altra banda, treballadors i treballadores de la institució cultural s'han manifestat més d'una ocasió en suport als presos polítics i en contra de l'aplicació de l'article 155.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem