Arnau Prats es presenta com a presidenciable a Valldoreix amb el Front Nacional

El valldoreixenc ve del món empresarial i té per objectiu 'reforçar la seguretat de la vila'

Valldoreix compta amb un nou presidenciable de cara a les pròximes eleccions municipals del diumenge 28 de maig, i és que el Front Nacional de Catalunya ha presentat a Arnau Prats com el seu candidat, el dissabte 15 d'abril. Provinent de Sabadell, Prats va aterrar a Sant Cugat a principis del 2000 i viu a Valldoreix els darrers 10 últims anys; pel que fa al món laboral, el candidat prové del món empresarial i compta amb una empresa d'higiene professional i una de plàstic reciclat.

El presidenciable ha assenyalat "la defensa de la família i la regulació de la immigració" com alguns dels motius per decidir afiliar-se al Front Nacional de Catalunya. A més, Prats és president de la Coral de l'AFA de La Farga i La Vall i considera la política com un element "clau per implicar-se pel bé comú i ajudar".

Entre els pals de paller de la seva candidatura destaca la seguretat, tal com ha explicat Prats: "Valldoreix està patint molts robatoris i hi ha una sensació de port i inseguretat en la vila. Volem millorar la comunicació amb els Mossos d'Esquadra i treballarem per tenir més presència policial". El candidat del Front Nacional de Catalunya, a més, ha indicat que Valldoreix "necessita un canvi d'aires, amb gent jove".

Altres punts destacats de la seva candidatura són la potenciació del comerç de proximitat, l'ajuda a l'emprenedoria, el manteniment de la via pública o la inclusió d'un pla d'habitatge per a joves. "La vila es veu deixada i hi ha molta brutícia, i és que la recollida de residus porta a porta és molt poc higiènica" ha afegit Prats. El presidenciable també s'ha recordat de l'esport i la cultura i ha promès potenciar aquests àmbits: "Volem fer un camp de futbol municipal perquè el Valldoreix FC tingui per fi una seu en la vila i que funcioni com a lloc de retrobament. A més, volem promocionar el teatre".

Amb tot, Arnau Prats no tanca la porta a negociar amb altres candidatures si fos necessari: "Soc una persona dialogant i crec que en l'àmbit municipal no existeix la dreta o l'esquerra, sinó el bé del poble".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem