Arrenca la campanya electoral a Sant Cugat

Els partits omplen els carrers de la ciutat de cartells amb les cares dels candidats a l'alcaldia i els seus lemes de campanya

A dues setmanes de les eleccions municipals del 28 de maig, Sant Cugat s'ha despertat el matí d'aquest divendres, 12 de maig, ple de cartells amb les cares dels 15 candidats a l'alcaldia de la ciutat i els lemes de les seves candidatures, després que els diferents partits es reunissin la nit de dijous per donar el tret de sortida a la campanya electoral.

Més info: Eleccions municipals 2023 a Sant Cugat: els candidats

L'alcaldessa de la ciutat i candidata d'ERC, Mireia Ingla, busca repetir mandat per "treballar per un Sant Cugat amb més força que garanteixi el nostre futur i qualitat de vida", segons piulava a Twitter adjuntant una foto de l'acte d'inici de campanya de dijous a la nit a l'avinguda de Francesc Macià, que presentava el lema "Més força, més futur".

Per la seva banda, Junts per Sant Cugat ha engegat la seva campanya sota el lema "Fem-ho bé! Fem-ho Junts" amb l'objectiu de recuperar l'alcaldia de la ciutat després de quatre anys a l'oposició. El seu candidat, Josep Maria Vallès, assegura que "nosaltres tenim el projecte, l'equip, les idees i la credibilitat per revertir la situació".

També el PDeCAT, que es presenta en la coalició ARA-Pacte Local, va començar a empaperar la ciutat aquest dijous a la nit amb cartells amb la cara de la seva candidata, Mayte Pérez.

El candidat a l'alcaldia del PSC, Pere Soler, també ha penjat a Twitter imatges de la nit d'aquest dijous engegant la campanya, defensant que "Sant Cugat només avançarà revalidant una força de progrés com el PSC", en referència al lema del partit: "Amb tu, Sant Cugat avança".

El lema de la CUP per aquesta campanya electoral és "Lluitem Sant Cugat", tot i que des de fa dies també han penjat cartells amb l'eslògan "Més CUP, més drets". El seu candidat, Marco Simarro, ha compartit a Twitter el vídeo amb diverses cares conegudes que el partit ha fet per aquesta campanya.

"Seguimos siendo tu voz" és el lema de Ciutadans, que torna a presentar com a alcaldable a Aldo Ciprian, i demana als ciutadans que surtin "a votar pel canvi" i "a aquells que no t'han mentit i t'han escoltat durant els últims 8 anys".

Sant Cugat En Comú Podem, que en els darrers comicis es va quedar fora de l'Ajuntament, vol tornar-hi a entrar per "caminar cap a un Sant Cugat més just, més verd i més igualitari". Sota el lema "Sumar per transformar", els comuns presenten a Ramon Gutiérrez com a candidat.

Tampoc va entrar a l'Ajuntament el 2019 el PP, que amb Álvaro Benejam es presenta amb la idea de fer "reaccionar Sant Cugat".

També han engegat la seva campanya electoral el Front Nacional de Catalunya, Vox, Convergents, PACMA, Impuls, Valents i Independents amb l'objectiu d'entrar a l'Ajuntament en unes eleccions on serà difícil fer-ho davant la gran quantitat de partits que es presenten.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem