Borràs: "El CAR és un centre de referència i ens interessa que ho continuï sent"

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona ha destacat que Sant Cugat ha de liderar "les polítiques de transformació energètica, mobilitat eficient i de concepte urbanístic"

L'alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès (Junts), s'ha reunit amb el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, amb l'objectiu de tractar qüestions relacionades amb les infraestructures, la mobilitat i la transició energètica a la ciutat, el divendres 22 de setembre. Durant la visita, el delegat ha signat el llibre d'honor i ha mantingut una reunió de treball amb Vallès.

Així doncs, i segons han explicat a la premsa, un dels aspectes que s'ha abordat ha estat un projecte de millora de les instal·lacions del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat. "És un centre de referència i des del Govern ens interessa que ho continuï sent, però perquè sigui així necessita posar-se al dia", ha assegurat Borràs després de la reunió. A més, Vallès ha explicat que de cara a octubre hi ha una reunió amb el CAR Sant Cugat per poder "encarrilar el nou projecte", i és que la modificació del plantejament del terreny és competència de l'Ajuntament.

Per una altra banda, també s'han tractat temes relacionats amb les infraestructures i la mobilitat al municipi. Vallès ha destacat problemes d'accessos a l'E9, els Túnels de Vallvidrera: "Hem plantejat la possibilitat de limitar els accessos a l'E9 per descongestionar la rotonda de l'Hipòdrom". En l'àmbit dels serveis socials, el consistori ha posat sobre la taula la possibilitat d'apropar l'oficina de benestar i família a la ciutat.

Finalment, el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona ha allargat la mà al consistori: "Hem volgut transmetre al nou govern que podem ser a prop seu per ajudar-los i ser una eina útil". A més, Borràs ha volgut destacar el potencial de Sant Cugat per liderar "les polítiques de transformació energètica, mobilitat eficient i de concepte urbanístic".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem