Brugarolas (UDC): "Duran només té la voluntat de trencar el procés"

El militant d’Unió i tinent d’alcalde de Sant Cugat en funcions denuncia que la pregunta del 14-J és “la cerimònia de la confusió mai vista”

El militant d’Unió i tinent d’alcalde de Sant Cugat en funcions, Carles Brugarolas, acusa a Josep Antoni Duran i Lleida de tenir un únic objectiu al capdavant d’UDC: fer descarrilar el sobiranisme“Quin malbaratament de neurones, energies i recursos per dificultar el vot de la militància, per maquillar de democràcia una voluntat que no és una altra que la de trencar el procés, indica en un article que avui publica a El Singular i el TOT Sant Cugat i que reflexiona sobre la llarguíssima i complexa pregunta que una part de la direcció ha formulat a la militància per aquest diumenge.

Brugarolas denuncia que la pregunta sobre el procés és “la cerimònia de la confusió millor orquestrada que he vist, perpetrada pels que diuen voler fer les coses ben fetes, que són els mateixos que després de més de tres dècades al poder del partit han assolit les més altes cotes de divisió interna, decreixement i endeutament”. El militant d’Unió lamenta que la pregunta “no defineix ni procés” i exigeix majoria de vots, no d’escons, “en contra del criteri del president Mas”.

“En definitiva, allà on se suposa que diu procés integrador, plena sobirania, democràcia, diàleg, seguretat jurídica, Europa i cohesió (que bonic!), en realitat hi diu bloqueig del procés, exclusió dels que pensem diferent dins el partit, greu limitació del dret a decidir, submissió a la voluntat d’Espanya, acceptació del marc legal opressiu dels sistema constitucional, pervivència de l’Europa dels estats i manteniment del dany a la cohesió que implica el dèficit fiscal. Això és que avalaríem votant Sí aquest diumenge”, argumenta en el paràgraf més dur. "Per algun motiu que desconec Duran està fermament compromès amb la idea que Catalunya no sigui mai un nou Estat d'Europa", afegeix.

Per tot plegat, Brugarolas demana el ‘no’ per les votacions de diumenge, 14 de juny, i anima a la militància a arribar a “poc més de 2.000 vots”, xifra que es creu que donaria la victòria a qui els aconseguís. I acaba exclamant: “Ens han tocat la fibra (país i justícia social), ens han dit deslleials, a nosaltres! I, per fi, ens hem encès. Espero que no sigui massa tard”.

Trobada a Sant Cugat

Aquest dimecres,10 de juny, a dos quarts de nou del vespre, el Sant Cugat Trade Centre acull un acte dels membres d'Unió Democràtica crítics amb Duran i a favor del sobiranisme. Entre ells els membres d'UDC que assistiran a l'acte hi ha la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert.



En paral·leldiumenge 14 de juny, Sant Cugat serà el punt de votació de la consulta interna d'Unió a tota la comarca.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem