Calvet diu que Sant Cugat està a la “Champions” de l'economia

El tinent d'alcalde Damià Calvet destaca la potència econòmica de Sant Cugat

El govern municipal de Sant Cugat va presentar el passat 12 de juliol el Pla d’Actuació Municipal, la línia estratègica que seguirà l’Ajuntament durant els pròxims tres anys de mandat. Està dividit en quatre àmbits d’actuació (desenvolupament econòmic, progrés social, cultura innovadora i entorn urbà) i comprèn fins a deu plans estratègics que van des de la voluntat d’atraure més turisme a l’aposta per la treure el cotxe privat de l'entorn del Monestir.  

La trobada de l’equip de govern va servir també per fer balanç de l’estat de Sant Cugat en diversos àmbits, com l’econòmic. En aquest punt, el tinent d’alcalde Damià Calvet va aprofitar l’ocasió per treure pit: “És una ciutat que està acollint una quantitat d’inversió impressionant”. El responsable polític va destacar que a Sant Cugat hi ha unes 3.000 empreses, xifra que va augmentar més d’un 5% durant el 2015.

“Estem a la Champions”, va exclamar Calvet, que va apuntar que el seu model per la ciutat es basa en la “fortalesa econòmica per redistribuir la riquesa”. Aquesta va ser una resposta a si la instal·lació d’una nova àrea comercial a Sant Cugat, com és la zona del nou Leroy Merlin, Norauto i Kentucky Fried Chicken, pot passar factura en l’aposta pel comerç local i de proximitat. Calvet va afegir que en aquell entorn de Sant Joan, a banda d’establiments comercials, també s’hi han instal·lat multinacionals darrerament.

Ambició

L’alcaldessa Mercè Conesa va utilitzar la mateixa expressió que Calvet: “Juguem la Champions perquè la volem jugar”. A més, va assegurar que són ambiciosos i que el seu objectiu és “que la ciutat sigui la millor considerada en tots els aspectes”. “Volem ser excel·lents en progrés social, en qualitat urbana, en el desenvolupament econòmic”, va rematar l’alcaldessa santcugatenca.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem