VÍDEO |Els candidats a l'alcaldia de Sant Cugat se sotmeten a un test sobre el municipi

14 dels 15 candidats que es presenten a les eleccions del 28 de maig han respost preguntes sobre cultura general de Sant Cugat

Els candidats a l'alcaldia de Sant Cugat a les properes eleccions del 28 de maig s'han sotmès a un test de 8 preguntes sobre cultura general del municipi.

Més info: Entrevistes dels candidats que es presenten a l'alcaldia de Sant Cugat aquest 2023

Enguany, són 15 les candidatures presentades: Mireia Ingla, amb ERC; Josep Maria Vallès, amb Junts per Sant Cugat; Mayte Pérez, amb PDeCAT; Pere Soler, amb PSC; Aldo Ciprian, amb Ciutadans; Marco Simarro, amb CUP; Álvaro Benejam, amb PP; Ramon Gutiérrez, amb En Comú Podem; Giuseppina Carola, amb Independents; Remei Gómez, amb Convergents; Lluís Fernández Alà, amb FNC; Sílvia Tusell, amb Valents; Dimitri Defranc, amb PACMA; Blanca Palazón, amb Impuls; i Marcos Rodríguez, amb VOX.

Com cada any, el TOT Sant Cugat ha publicat entrevistes electorals amb els candidats que es presenten i també els ha posat a prova amb el test. No obstant, el candidat de VOX no va accedir a fer l'entrevista electoral i, per tant, tampoc va contestar el test.

Mirea Ingla – ERC

Josep Maria Vallès – Junts per Sant Cugat

Mayte Pérez – PDeCAT-Units per Sant Cugat

Pere Soler – PSC

Aldo Ciprian – Ciutadans

Marco Simarro – CUP

Àlvaro Benejam – PP

Ramon Gutiérrez – En Comú Podem

Remei Gómez – Convergents

Dimitri Defranc – PACMA

Sílvia Tusell – Valents

Giuseppina Cariola – Independents

 

Lluís Fernández Alà – Front Nacional de Catalunya

Blanca Palazón – Impuls

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem