Carles Toda (Units per Sant Cugat), "convençut" que el partit entrarà a l'Ajuntament

L'alcaldable d'Units per Sant Cugat, Carles Toda, va parlar sobre els pals de paller de la candidatura, i es va mostrar optimista amb els resultats: "Estic convençut que entrarem", va dir

Units per Sant Cugat va presentar-se en societat en el seu acte central de campanya, el dissabte 18 de maig al migdia, i ho va fer definint-se com "una coalició de 3 partits de l'antiga Convergència i Unió" i com a "municipalistes, humanistes i liberals, de gestió i pacte", segons va entonar l'alcaldable de la formació per a les eleccions municipals del 26 de maig, Carles Toda. En aquest sentit, Toda va apuntar que cal una reconversió del famós model de ciutat: "El model ens agrada, però creiem que s'ha deteriorat, per tant volem recuperar l'esperit cohesionador i solidari, de la política de proximitat que teníem fa un temps, i això ho farem des del diàleg", va explicar el candidat.

I és que per Toda, fa un temps que les coses no es fan bé des del Govern: "Entenem que abans es governava pel 100% de la població i ara això no es fa. Hi ha hagut un deteriorament per falta de plans estratègics i es fa tot improvisat". En aquest sentit, l'alcaldable va apuntar, per exemple, que "cal un Pla de Mobilitat, en el qual puguin conviure tota mena de vehicles", pel que fa a matèria de mobilitat, o que "calen més efectius, i calen mitjans tècnics també, però aquests mitjans tècnics requereixen gent al darrere que els controli", pel que fa a matèria de seguretat.

Toda no va defugir la problemàtica de l'habitatge, i va proposar idees de cara al nou mandat: "Hi ha altres maneres, com intentar entrar el 5% de pisos buits que tenim en el mercat del lloguer, o afavorir els propietaris amb una assegurança que els cobreixi el possible impagament", deia. Unes mesures que espera poder implementar, o fer força perquè s'implementin: "Estic convençut que entrarem", va sentenciar.

L'entrevista amb Carles Toda,

Més info: Toda (Units per Sant Cugat): "No volem canviar el model de ciutat, volem reactivar-lo"

Les millors imatges del cap de setmana.

Concert d'una passada edició del StQBlack. FOTO: Paula Galván

 
Comentaris

Destaquem