Carmela Fortuny es perfila com la futura alcaldessa de Sant Cugat

Segons apunten totes les travesses, la tinent d’alcalde de Presidència, Cultura i Promoció de la ciutat substituirà l’alcaldessa Mercè Conesa

Amb l’anunci de Mercè Conesa de no presentar-se a la reelecció a les pròximes eleccions municipals i la notícia que podria substituir Sixte Cambra al capdavant del Port de Barcelona, totes les travesses apunten que Carmela Fortuny pot ser la nova alcaldessa, la segona dona que ocuparia aquest càrrec a Sant Cugat.

Carmela Fortuny (1968) és mare de dos fills i llicenciada en Ciències de l’Educació i Màster en Gestió Pública. Des de l’inici d’aquest mandat, el 2015, és la tinent d’alcalde de Presidència, Cultura i Promoció de la Ciutat del govern presidit per l’alcaldessa Mercè Conesa a Sant Cugat.

Carmela Fortuny va entrar en política de la mà de l’alcalde de Sant Cugat Lluís Recoder. Va ser tinent d’alcalde de Serveis a la Ciutadania entre el 2007 i el 2011. Posteriorment va ser la directora general de l’Institut Català d’Assistència i Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya.

Carmela Fortuny té passió per l’esport, sempre utilitza la bicicleta per als seus desplaçaments a Sant Cugat i és una gran amant de la muntanya. Una de les seves aficions és cantar. I sempre que pot ho fa amb del grup de rock de Sant Cugat Els Incombustibles.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem