Càrrecs municipals d'ERC es reuneixen a Sant Cugat "per parlar dels reptes dels municipis"

El Centro Popular Andaluz de Sant Cugat ha estat l'escenari de la trobada d'alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores d'ERC de grans ciutats de Catalunya

Un centenar de càrrecs electes municipals d'ERC, entre alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores, de ciutats de Catalunya de més de 20.000 habitants han estat a Sant Cugat, al Centro Popular Andaluz, per participar en una trobada de partit i compartir experiències. "Es tracta de trobar-nos per compartir projectes, per compartir iniciatives i per parlar dels reptes dels municipis del nostre país", ha dit l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, que també ha definit ERC com a "un partit municipalista"

De fet, Ingla ha afirmat que "la República que volem l'hem de construir des del municipalisme".

L'alcaldessa i regidors d'ERC-MES de Sant Cugat amb Marta Vilalta, al centre. FOTO: Ferran Mitjà

L'alcaldessa i regidors d'ERC-MES de Sant Cugat amb Marta Vilalta, al centre. FOTO: Ferran Mitjà

Eleccions catalanes a l'horitzó

Fa unes setmanes el president de la Generalitat, Quim Torra, anunciava que convocaria eleccions una vegada s'aprovin els pressupostos. En aquest sentit, la secretaria general adjunta d'Esquerra Republicana de Catalunya, Marta Vilalta, ha destacat que ERC es prepara "per ser l'eina més útil per a la ciutadania, treballant des de la base, des dels ajuntaments", amb l'objectiu, ha dit "d'intentar construir uns municipis amb igualtat d'oportunitats i justos per a tothom".

Vilalta ha afegit que la formació vol fer el mateix des del Govern de la Generalitat. "Davant de totes les convocatòries electorals que puguin venir continuarem preparant-nos per fer d'ERC la millor eina per a la ciutadania i per construir la república catalana", ha sentenciat la secretaria general.

Trobada de càrrecs electes municipals d'ERC a Sant Cugat. FOTO: Ferran Mitjà

Trobada de càrrecs electes municipals d'ERC a Sant Cugat. FOTO: Ferran Mitjà

 

 
Comentaris

Destaquem