CiU aposta per un programa continuista per "preservar el model de ciutat"

La formació nacionalista ha dissenyat un programa "adreçat a la ciutadania, sense exclusió i amb tota amplitud de temàtiques"

Un programa que té "una línia de consolidació dels programes anteriors, per preservar el model de ciutat i mantenir la continuïtat de tot el que s'ha fet fins ara". Aquesta és una de les principals característiques del programa electoral que CiU ha presentat aquest dissabte 16 de maig.

Després que la formació consultés tant internament com a la ciutadania per elaborar el programa, ha acabat resultant un "programa molt ampli, extens però absolutament factible i assumible en tots els aspectes".

L'alcaldable Mercè Conesa ha afegit que "quan fem un programa és perquè el veiem factible" i ha destacat que del programa presentat en les eleccions del 2011 s'ha complert el 90%, el 10% que no s'ha complert ha estat, segons Conesa per "circumstàncies sobrevingudes com la crisi econòmica".

L'alcaldable dels nacionalistes ha destacat que "aquest és un programa que engloba totes les necessitats de la ciutat, des dels esports fins a la gent gran i la infància. La voluntat és que sigui un programa inclusiu i que plantegi la idea d'una ciutat completa".

Pel que fa a les diferències entre el programa presentat per aquesta candidatura i el de les eleccions del 2011, Conesa ha volgut destacar que es tracta d'una línia "continuista, que permeti seguir la línia estratègica de ciutat que s'ha portat fins ara".

El programa

Les polítiques socials centren part del programa de CiU. FOTO: Lali Puig

El programa es basa en 5 eixos principals d'on pengen cadascuna de les propostes dels nacionalistes:

Els aspectes socials, tant d'inclusió, cultura, educació, sanitat i esports centren part del programa proposat per CiU.

Un altre dels eixos proposats és el de mantenir el model de ciutat que s'ha portat en els darrers anys.

L'empresa i l'emprenedoria també estan presents pels nacionalistes, una aposta per fer de Sant Cugat "un referent internacional".

Preservar la ciutat verda i l'entorn urbà, així com els parcs i la qualitat de vida és un altre de les línies de treball a seguir.

Finalment CiU vol seguir treballant per convertir Sant Cugat en una "ciutat tecnològica, comunicada i enxarxada, que vol seguir essent referent en innovació i informació a la ciutadania".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem