Ciutadans acusa el Govern municipal de "manipular les dades" de la vaga general del 18-O

El grup municipal de Ciutadans assegura que el Govern va inflar les dades dels treballadors municipals que van fer vaga el 18-O

Ciutadans ha acusat al Govern de "manipular les dades" de la vaga general del 18 d'octubre, convocada per diferents sindicats sobiranistes com a resposta a la sentència del Tribunal Suprem. Així, la formació taronja assegura que després de rebre la xifra oficial del seguiment de la vaga general dels treballadors de l'Ajuntament pot afirmar que l'equip de Govern les va inflar: "L'equip de govern va xifrar i va informar a través dels mitjans de comunicació que havia estat d'un 78% dada que es va llançar al públic totalment manipulat” perquè "d'un total de 708 treballadors solament 202 van secundar la vaga, la qual cosa representa un 28% de la plantilla", diuen en un comunicat.

Així mateix, Ciutadans afirma que 250 treballadors van treballar amb normalitat, mentre que la resta "es trobaven en altres situacions com a permisos per assumptes propis, vacances o baixes mèdiques". En el mateix comunicat, el grup municipal taronja acusa d'"incomplint qualsevol ètica administrativa" al Govern.

A més, el partit discuteix "el grau de confiança que pot esperar-se d'una alcaldessa i un equip de govern que menteixen i manipulen d'aquesta manera als ciutadans utilitzant als mitjans locals com a amplificadors d'un missatge fals"

 
Comentaris

Destaquem