Ciutadans aposta per la supressió del tribut metropolità

Ciutadans vol reduir els càrrecs de confiança "generats pels partits independentistes, PSC i Comuns"

Ciutadans s'ha posicionat a favor de suprimir el tribut metropolità, que a Sant Cugat es paga des de 2019 arran de l'entrada a la zona 1 del transport públic. La formació taronja aposta per modificar la llei de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i explorar noves maneres de finançament per la institució.

L'objectiu és impulsar una redistribució dels diners més "transparent, justa, equitativa i eficient". Segons Ciutadans, la seva proposta permetria "millorar de manera quantitativa i qualitativa del transport de la zona 1 sense incrementar els impostos als ciutadans".  Además, Aldo Ciprian ha explicado que se propondrá la realización de una auditoría independiente anual sobre los servicios prestados y la actividad llevada a cabo. 

A més, reclamaran una auditoria independent anual sobre els serveis i activitats que dugui a terme l'Àrea Metropolitana. Des de Ciutadans també aposten per una "eliminació de la sobredimensió de les administracions públiques i dels càrrecs de confiança generats pels partits independentistes, PSC i Comuns i que repercuteix directament en la butxaca de la ciutadania".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem