Ciutadans crítica la tasca de l'equip de govern i clama consens 'en la presa de decisions'

La formació taronja destaca la mobilitat, l'urbanisme, la seguretat, la contractació i el manteniment de la ciutat com punts a millorar

El grup municipal de Ciutadans Sant Cugat s'ha mostrat crític amb la gestió de l'equip de govern quan queden poc més de 8 mesos per a les pròximes eleccions municipals, que se celebraran el diumenge 28 de maig, en una roda de premsa celebrada el dimarts 13 de setembre. La formació local ha valorat negativament la tasca realitzada per l'Ajuntament en aquests 3 primers anys de mandat pel que fa als àmbits de la mobilitat, l'urbanisme, la seguretat, la contractació i el manteniment de la ciutat.

Segons ha assenyalat el portaveu del grup taronja, Aldo Ciprian, no s'està comptant amb l'oposició en la presa de decisions: "Nosaltres estem treballant a favor de la ciutat, però des de l'equip de govern s'estan prenent edicions errades. No s'ha complert el 90% del seu programa i s'estan prenent decisions que no estan consensuades amb l'oposició, quan són decisions que haurien de ser transversals".

Amb això, una de les principals crítiques de Ciutadans Sant Cugat ha estat la Zona de Baixes Emissions i l'Anella Verda, tal com ha explicat el portaveu: "Segueixen sent iniciatives infrautilitzades i que no compten amb solucions alternatives com un transport públic de qualitat". A més, Ciprian ha mostrat la seva sorpresa amb "els continus retards en les llicències, que minva la possibilitat de generar llocs de treball. La prioritat de qualsevol govern hauria de ser abaixar l'adjudicació a 3 mesos":

D'altra banda, la formació política assenyala que hi ha hagut un augment en actes delictiu, segons dades de la darrera Comissió Informativa: "Han abaixat els robatoris en habitatges, però els delictes s'han diversificat, i és que hi ha un increment en els furts, en els robatoris amb violència i en l'ocupació". Finalment, Ciprian ha destacat "la falta de manteniment de la ciutat" i ha posat l'accent en la falta de contractació "superant l'1,5 milions d'euros en projectes menors a l'any".

En la roda de premsa, a més, la formació política ha mostrat la seva preocupació pel Pressupost Municipal del 2023, com ha explicat el regidor, Sergio Blázquez: "No s'està comptant amb l'oposició i creiem que hi haurà un paquet tancat que no acceptarà cap esmena". A més, Ciutadans Sant Cugat pateix per no poder celebrar el ple sobre l'Estat de la Ciutat, i és que segons la formació, l'equip de govern vol celebrar-lo un cop acabades les obres de la Sala de Plens. Per contra, la formació ha celebrat la instal·lació de 2 càmeres de seguretat a Valldoreix.

Amb tot, Aldo Ciprian ha afirmat que Ciutadans Sant Cugat està compromès a seguir treballant en el que queda de mandat: "Nosaltres continuarem treballant en buscar solucions a aquestes problemàtiques i d'altres com les mancances en els equipaments esportius i el manteniment de les zones verdes. Buscarem alternatives per millorar les condicions de la ciutat".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem