Ciutadans demana a Conesa com ha pagat el viatge a Alemanya

El grup municipal qualifica a Mercè Conesa d''alcaldessa virtual’ de Sant Cugat

El partit de Ciutadans a l'Ajuntament de la ciutat ha demanat per instància a l'alcaldessa, Mercè Conesa, que doni explicacions sobre com ha finançat els viatges que li han permès viatjar a Alemanya a donar suport al President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, després de ser detingut i posat a presó al país del centre d'Europa.

Des de la formació valoren que a Sant Cugat "tenim una alcaldessa virtual que passa més temps entre la Diputació i l'Aeroport del Prat que en el seu despatx de l'Ajuntament". "És molt difícil governar des de la torre d'ivori de la Diputació, ja que la realitat es palpa als carrers de Sant Cugat i no als túnels de Vallvidrera", han sentenciat.

El partit indica que s'ha registrat una instància per demanar a l'alcaldessa que expliqui com ha finançat el viatge a Alemanya per "poder comprovar que el viatge no ha sigut pagat amb els diners dels impostos que paguem entre tots". També han explicat que aquest viatge a Neumünster no pot ser pagat amb diners públics, ja que és "amb fins partidistes i en cap cas es tracta d'un acte institucional".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem