Ciutadans demana una millora de les parades de busos de Sant Cugat amb una moció

L'objectiu és reforçar totes aquelles parades de busos urbans i interurbans del municipi, reforçant tots aquells elements que actualment són deficitaris

Ciutadans Sant Cugat presentarà una moció en el pròxim ple de maig, que se celebrarà el dilluns 16, amb l'objectiu de millorar les parades de busos urbans i interurbans de Sant Cugat. La idea és que l'Ajuntament estudi les carències per actualitzar aquelles parades que han quedat obsoletes.

D'aquesta manera, la formació política vol reforçar les parades amb marquesines, seients, il·luminació o pantalles informatives: "Volem plantejar les solucions adequades, actualitzar i millorar el conjunt de les parades d'autobús del municipi".

D'altra banda, Ciutadans Sant Cugat demana "realitzar un informe sobre totes les parades actualment existents" per identificar les parades que compten amb carències. Finalment, la moció vol instar a l'Àrea Metropolitana de Barcelona a complir "amb el contingut de la moció en el cas que recaigui dintre de les seves competències".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem