Ciutadans denuncia la "inacció" de l'alcaldessa davant els "actes incívics"

La formació lamenta actes com el canvi de nom de la plaça del Rei o les encartellades

El grup municipal de Ciutadans a Sant Cugat del Vallès ha denunciat la inacció de l'alcaldessa del municipi davant els "actes incívics" amb propòsits nacionalistes dels últims mesos. La formació posa com a exemple el canvi de nom de la plaça del Rei per plaça de l'1 d'Octubre amb una placa instal·lada pel Comitè de Defensa de la República.

En un comunicat, el portaveu de Ciutadans Sant Cugat, Aldo Ciprian, assegura que aquesta acció "incompleix l'ordenança de publicitat i convivència, va en contra del nomenclàtor i és una usurpació i falsificació de la plaça".

Igualment, Ciprian recorda la "complicitat" de l'alcaldessa amb les diferents encartellades portades a terme per les associacions independentistes "saltant-se les ordenances i fomentant l'incivisme i el desgast de la imatge de la ciutat", apunta en el mateix comunicat. "Els espais públics són de tots, i no solament dels separatistes", afegeix Ciprian.

En el mateix comunicat, Ciprian apunta que "els representants públics són els primers que han de complir la llei, igual com se'ls exigeix als ciutadans", afegint que "ni l'alcaldessa ni cap ciutadà està per sobre de la llei".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem