Ciutadans es reivindica com a alternativa "al pitjor govern de la història de Sant Cugat"

El candidat a l'alcaldia de Ciutadans, Aldo Ciprian, ha carregat contra la resta de partits en l'acte final de campanya del partit

"Aquest ha estat el pitjor govern de la història de Sant Cugat", ha declarat el candidat a l'alcaldia de la ciutat Aldo Ciprian en l'acte final de campanya de Ciutadans al Celler Modernista, on una vintena de persones s'han apropat per escoltar l'alcaldable i els números 2 i 3 de la seva llista, Maite Augé i David Andrés.

"La valoració dels ciutadans al govern i l'alcaldessa és la pitjor de la història i és un govern que cap any ha presentat els pressupostos a temps" ha argumentat Andrés, posicionant Ciutadans com a única alternativa al tripartit perquè "el PP es presenta a Valldoreix amb els independentistes" i "Vox no té una proposta per Sant Cugat, té el mateix programa electoral a tots els municipis".

En aquest sentit, Ciprian també ha carregat contra la resta de partits pels seus casos de "corrupció, compra de vots i sedició" i ha acusat el govern de nepotisme: "l'alcaldessa ha col·locat el seu fill a la Generalitat i el PSC ha creat 3 càrrecs de funcionaris per posar-hi dels seus just abans de les eleccions".

Pel que fa a mesures concretes per la ciutat, Maite Augé ha parlat de crear una oficina de diversitat funcional, una conselleria de gent gran i la creació de l'hospital Vicenç Ferrer, a més de renovar l'acord amb l'Hospital General.

D'altra banda, Ciprian ha afirmat que cal millorar l'estat dels carrers i de la mobilitat. En aquesta línia, proposa renovar el transport públic i eliminar la Zona de Baixes Emissions: "Si poden passar autobusos que contaminen per què no podem passar-hi amb cotxe?".

Ciprian també ha criticat les "males maneres" de l'alcaldessa durant els plenaris d'aquests quatre anys i ha tingut temps per citar a Albert Einstein per demanar el vot a Ciutadans per aquest 28 de maig: "Si sempre fas el mateix, no esperis resultats diferents".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem