Ciutadans planteja la creació de més espais per gossos

Ciutadans lamenta algunes de les problemàtiques dels pipicans com la "falta d'il·luminació"

Ciutadans ha proposat impulsar millores en els espais per a gossos i la possibilitat de crear més pipicans a Sant Cugat. La formació taronja planteja estudiar amb els veïns dels diferents barris com es poden millorar aquests espais i instal·lar-ne de nous en aquells districtes que no en tinguin. "Considerem que les infraestructures amb les que compta Sant Cugat es podrien millorar per prestar un millor servei als gossos i als seus amos", destaca Ciutadans, que enumera algunes problemàtiques: "Hi ha falta d'il·luminació, les fonts d'aigua no funcionen en tots els mesos de l'any i en molts llocs els amos no recullen els excrements". 

Per tot plegat, proposa consultar al veïnat quines actuacions es poden dur a terme per millorar els espais. A més, obre la possibilitat d'instal·lar circuits d'agilitat o alguns elements en diferents àrees de Sant Cugat. Una altra de les propostes és la col·locació de dispensadors de bosses per la recollida dels excrements en els pipicans, canviar alguns paviments per evitar el fang quan plou o instal·lar fonts especials per gossos.

"El nostre municipi compta amb una gran quantitat de persones i famílies que tenen animals de companyia a les seves llars, considerant-los un més de la seva família", destaca Ciutadans, que indica que a Sant Cugat hi ha un gos per cada 10 habitants segons l'Arxiu d'Identiicació d'Animals de Companyia. "Per aquest motiu, és fonamental que l'Ajuntament col·labori per assegurar que el municipi compti amb infraestructures i serveis suficients per assegurar el benestar i la protecció adequada d'aquests animals", emfatitza el partit. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem