Ciutadans vol més inversió en esports per la "falta estructural d'equipaments esportius"

Ciutadans creu que l'Ajuntament de Sant Cugat hauria de tenir una regidoria exclusiva dedicada a esports

Ciutadans ha reclamat a l'Ajuntament de Sant Cugat que incrementi el pressupost en l'àmbit d'esport per fer front a la "falta estructural d’equipaments esportius" de la ciutat. La formació defensa que el pes d’aquest sector és "molt important" a Sant Cugat i denuncia una "manca d’inversió en esports durant tot el mandat".

“És paradoxal que, sent Sant Cugat un referent de ciutat multiesports, la inversió del consistori en aquest àmbit sigui força inferior a la de la mitjana catalana", afirma el partit taronja. La falta d'equipaments, segons Ciutadans, "obliga a moltes entitats a itinerar per diferents instal·lacions de la ciutat, amb els consegüents problemes logístics i d’organització que això comporta".

Amb una major inversió, Ciutadans considera que permetria reduir els costos de la pràctica esportiva al municipi per a moltes entitats. A més, el partit demana que l'Ajuntament disposi d'una regidoria d'esports amb dedicació exclusiva. Actualment, el regidor d'Esports, Francesc Carol, és responsable també de l'àrea de Seguretat. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem