Ciutadans vol que el pregoner de Festa Major el triïn els santcugatencs

La formació taronja presentarà la proposta en forma de moció al ple municipal de juliol

Ciutadans demanarà al ple municipal de juliol que el pregoner o pregonera de la Festa Major sigui escollit pels ciutadans de Sant Cugat a través d'un procés participatiu. 

La formació taronja presentarà una moció per demanar que, a partir de l'any vinent els pregoners siguin proposats i escollits a través d'un procés obert a la ciutadania. En aquest aspecte, el regidor de Ciutadans Sergio Blázquez ha destacat, a través d'un comunicat, que "la participació és una peça fonamental del sistema democràtic". 

Des de l'any 1978 els pregoners de la Fesa Major els proposa l'Alcaldia, directament.  És per això que “demanem a l’equip de govern que l’elecció del pregoner també s’ajusti a aquest nou model d’implicació ciutadana” ha manifestat Blázquez. 

El regidor de la formació taronja ha explicat que “molts municipis ja han començat a obrir l’elecció dels pregoners” i ha recordat que “enguany la Festa Major ha tornat a demostrar l’alta participació e implicació que té per part dels ciutadans”. Finalment, Blázquez ha manifestat que seguiran treballant perquè altres distincions de la ciutat com el Premi Extraordinari dels Premis Ciutat de Sant Cugat també sigui escollit per la ciutadania.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem