Ciutadans vol que Sant Cugat commemori el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme

La formació municipal presentarà la proposta al ple municipal de gener

Ciutadans vol que Sant Cugat commemori cada 11 de març el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme amb un acte institucional a l'Ajuntament.

La proposta, que es presentarà al ple municipal del pròxim dilluns, 23 de gener, també preveu que el ple expressi la seva solidaritat amb les víctimes dels atacs terroristes de qualsevol part del món. A més, que cada 11 de març es pengi una pancarta a la façana de l'Ajuntament en record a les víctimes, com podria ser un llaç negre.

La moció arriba al ple de Sant Cugat perquè tal com detalla la regidora Múnia Fernández-Jordán, "ens sembla molt rellevant que en el món local hi hagi accions perquè sempre són pedagògiques, i perquè des del món local la defensa dels Drets Humans ha de ser permanent". 

A més, Fernández-Jordán ha volgut afegir que considera "escàs el fet de fer un minut de silenci cada vegada que hi ha un atemptat terrorista. Tenint en compte que l'Ajuntament de Sant Cugat commemora diversos dies, com el del càncer, el de la violència masclista, els refugiats... Creiem que el Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme hauria d'estar també en aquest bloc en què l'Ajuntament ja té un compromís".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem