Comença la votació final dels Pressupostos Participatius 2022-23

Els ciutadans escullen a on es destinaran els 1,5 milions d'euros pressupostats

Els Pressupostos Participatius 2022-23 arriben a la recta final amb la fase de votació de propostes, que comença dilluns 14 de novembre i s'allarga fins a l’11 de desembre.

Entre tots els barris, la ciutadania podrà escollir entre 112 propostes de les més de 400 que es van presentar. Aquesta xifra és el resultat de la fase de validació tècnica, els suports rebuts i el posterior treball dels consells de barri d'analitzar propostes, fusionar-ne les similars, i prioritzar les més interessants.

En total, la quarta edició dels Pressupostos Participatius permet decidir el futur d’1,5 M€, dels quals cada barri en decidirà 216.000 €. Les propostes que s’executaran seran les més votades a cada barri, fins a esgotar el pressupost disponible: 200.000 € per a la inversió i 16.000 € per a les propostes de despesa ordinària.

Cal tenir en compte que en alguns barris només es votaran propostes d’inversió, ja que les propostes de despesa ordinària que s’havien presentat es podien fer totes amb els diners disponibles i no calia sotmetre-les a votació.

Com es pot votar als Pressupostos Participatius 2022-23?

Poden votar totes les persones a partir de 14 anys empadronades a Sant Cugat. Com en l’anterior edició, les votacions es faran a nivell de barri: cada persona només podrà votar al barri on estigui empadronada. D’aquesta manera, es vol garantir que els projectes que s’acabin escollint responguin a les necessitats de cada zona.

Les votacions es faran a través d’Internet, al portal decidim.santcugat.cat, o telefònicament al telèfon d’atenció ciutadana 010 (o al 900 104 941 en cas de trucar des d’un mòbil o des de fora del municipi). Les persones que tinguin dificultats per votar, poden demanar cita al Servei d’Acompanyament Digital (689 204 073) o enviar un correu a participacio@santcugat.cat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem