Una comissió de treball definirà els eixos futurs en matèria esportiva a la ciutat

La comissió haurà de revisar el model d'esport escolar i consolidar un parc d'equipaments esportius de qualitat com a accions més rellevants

Sant Cugat es dotarà d'una comissió específica de treball que haurà de definir els eixos futurs d'acció de la ciutat en matèria esportiva i activitat física. Així s'ha aprovat al ple municipal amb una moció institucional a proposta del PP que marca que la comissió haurà de revisar el model d'esport escolar, donar suport a entitats esportives en la promoció esportiva, promoure un esport de qualitat, consolidar un parc d'equipaments esportius i potenciar i dinamitzar l'impacte de l'esport. Tot plegat haurà de passar pel Consell Sectorial d'Esports, que en la pròxima sessió haurà de convocar la creació d'aquesta comissió. 

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ SOBRE LA COMISSIÓ PER A L'ESPORT

Una proposta de la Coordinadora i SantCugatCreix

El Ple ha fet seva d'aquesta manera una proposta que la Coordinadora d'Entitats Esportives i SantCugatCreix van presentar el març en el si de la constitució del Consell Sectorial d'Esports. La moció també insta a l'equip de govern a treballar amb ambdues entitats la creació d'un canal de comunicació que visualitzi la realitat esportiva i d'activitat física de la ciutat, la construcció d'un observatori de l'esport, tirar endavant un estudi d'estratègies per elaborar accions formatives i d'atenció directa a clubs i famílies i elaborar protocols de bones pràctiques en l'esport. 

Per poder tirar endavant tot plegat, el Consell Sectorial d'Esports haurà de dotar la comissió de prou suport formal i administratiu, així com dels recursos necessaris i de la suficient informació per desenvolupar la seva acció de forma eficient i independent. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem