Conesa situa Fortuny com a número tres de CiU

La llista de CiU a les municipals incorpora Carmela Fortuny, Damià Calvet, Eloi Rovira i Mayte Pérez, entre altres, i exclou Pere Casajoana, Francesc Carol, Xavier Escura i Raül Grangé.

​La llista electoral de l'alcaldable de CiU a Sant Cugat comporta nou canvis entre els quinze primers llocs respecte de la presentada fa quatre anys.

Les incorporacions són Carmela Fortuny (CDC), directora de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials de la Generalitat; Damià Calvet (CDC), director de l'Institut Català del Sòl; Eloi Rovira (CDC), Coordinador d'Entitats Esportives de l'Ajuntament i capità de la selecció d'Atletisme del FC. Barcelona; Mayte Pérez (independent), presidenta de Sant Cugat Comerç i propietaria de la perruqueria Menfis; Xavier Cortés (UDC), responsable de Relacions amb les Cases Regionals del Gabinet de la Vicepresidència de la Generalitat; Sílvia Solanelles (independent), experta en gestió urbanística i relacions institucionals i ex responsable de comunicació local de l'Assemblea Nacional Catalana; Llorenç Santasusagna (independent), treballa a l'àrea financera del BBVA i és president del Sant Cugat Esport FC; Pol Moragas (JNC), president local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) i exgerent de la sala Hoboken.

Tornen a la política local

Mercè Conesa ha decidit que Carmela Fortuny (CDC), tinent d'alcalde de Serveis Socials de l'Ajuntament entre el 2007 i el 2011 amb l'alcalde Lluís Recoder, ocupi ara el número dos de CDC. Fortuny, doncs, tindrà un pes molt important en el futur nou equip de govern si CiU torna a guanyar les eleccions municipals a Sant Cugat.

Xavier Cortes (UDC) va ser regidor d'Esports i de Descentralització de l'Ajuntament entre el 1994 i el 1999 amb l'alcalde Joan Aymerich. Ara torna a la política local després d'un temps a l'empresa privada, a la Diputació i a la Generalitat.

Els descartats de la llista

Cauen de la nova llista electoral de CiU els actuals tinents d'alcalde Pere Casajoana (CDC) i Francesc Carol (CDC), i els regidors Jordi Puigneró (CDC), Xavier Escura (independent), Xavier Tizón (UDC), Raül Grangé (independent) i Sílvia Cazorla (CDC). 

Els noms de la llista electoral de CiU

1. Mercè Conesa (CDC

2. Cristina Paraira (UDC)

3. Carmela Fortuny (CDC)

4. Damià Calvet (CDC)

5. Eloi Rovira (CDC)

6. Carles Brugarolas (UDC)

7. Sussana Pellicer (CDC)

8. Joana Barbany (CDC)

9. Joan Puigdomènech (CDC)

10. Esther Salat (UDC)

11. Mayte Pèrez (independent per CDC)

12. Xavier Cortés (UCD)

13. Sílvia Solanelles (independent per CDC)

14. Llorenç Santasusagna (independent per CDC)

15. Pol Moragas (CDC

16. Dani Bosch (UDC)

17. Lola Mata (CDC)

18. Júlia Gifra (CDC)

19. Andreu Ares (CDC)

20. Sílvia Flury (CDC)

21. Carlos Felipe Reinoso (UDC)

22. Fernando Corominas (Súmate) independent

23. Marta Canas (CDC)

24. Montse Arboix (UDC

25. Jaume Pla (CDC)

Suplents

26. Josep Romero (CDC)

27. Ester Ballart (UDC)

28. Jordi Puigneró (CDC)

 
Comentaris

Destaquem