El Consell d'Infants estudiarà la igualtat a les escoles

Els consellers representants de les escoles de Sant Cugat s'han reunit presencialment per primera vegada després de la pandèmia

El Consell dels Infants s'ha reunit dijous 9 de desembre per primera vegada després de la pandèmia. L'alcaldessa, Mireia Ingla, i la presidenta del Consell i regidora d'Infància, Núria Gibert, els han encomanat la tasca d'investigar en Coeducació i igualtat a les escoles.

El Consell d'Infants estudiarà la igualtat a les escoles. FOTO: Cristina Cabasés

El Consell d'Infants estudiarà la igualtat a les escoles. FOTO: Cristina Cabasés

L'objectiu dels consellers és cercar informació sobre la igualtat als seus centres, si existeix la discriminació a les escoles i en quina forma. "Reflexioneu sobre la igualtat entre nens i nenes", ha demanat Ingla. "Només hi ha desigualtat entre els adults o també se'n pot trobar als esports, les joguines i les rutines dels infants?" L'alcaldessa ha plantejat als membres del Consell si cal trencar amb "coses que sempre s'han fet" i els ha demanat que "els ajudin a saber com poden millorar les desigualtats de Sant Cugat".

A més, el Consell de desembre ha presentat els nous sotspresidents, escollits per sorteig, que s'asseuran a la taula amb Ingla i Gibert. Els guanyadors han estat Bruno Wesntein, de l'Escola Hativka, i Berta Cortadellas, de l'escola Thau.

Els representants de les escoles són alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles d'arreu de la ciutat. A partir d'ara els consellers treballaran en aquest nou projecte i s'aniran reunint periòdicament.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem