Torrent (ERC) reclama "parlar del país" i no de "persones concretes"

Torrent, que ha visitat el mercadet de Valldoreix, ha criticat Junts i el PSC per "només parlar de Puigdemont o Pedro Sánchez"

El conseller en funcions d'Empresa i Treball, Roger Torrent (ERC), ha visitat aquest dissabte, 27 d'abril, Valldoreix per reclamar que la campanya se centri en "parlar de país" i no de "persones concretes". El republicà, que ha passejat pel mercadet de la vila, ha criticat així Junts i el PSC per "només parlar de Puigdemont o Pedro Sánchez". En aquest sentit, Torrent ha defensat que ERC parla de "les necessitats de la gent" i se centra en "ser útils a la ciutadania". "No és una qüestió de qui hi ha al capdavant de cada projecte, sinó de què ofereix cada projecte", ha remarcat. 

"Acabem parlant del que passa als partits i això és el pitjor que ens pot passar, perquè contribueix a desprestigiar la política", ha dit el conseller, que ha apuntat que és important centrar-se en el que passarà "els propers 4 anys, no en els propers quatre dies o el que passarà dilluns", referint-se així al dia que el president del govern espanyol s'ha posat de límit per anunciar si dimitirà o no. 

Torrent acompanyat de membres del partit i militats FOTO: Cedida

Torrent acompanyat de membres del partit i militants i el president de Valldoreix, Juanjo Cortés (cinquè per la dreta) FOTO: Cedida

Per altra banda, el republicà ha assegurat que ERC és un partit que mai no ha "abandonat la responsabilitat". De fet, ha posat d'exemple el paper del partit a l'Ajuntament de Sant Cugat. "Hem estat compromesos amb la gestió, les responsabilitats polítiques i institucionals i no les abandonarem mai". 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem