Consulta si has estat escollit per estar en una mesa electoral en les eleccions municipals

A través d'un sorteig, l'Ajuntament ha designat el president, els vocals i els suplents de les 90 meses electorals de Sant Cugat

L'Ajuntament de Sant Cugat ja ha escollit els santcugatencs que hauran d'estar en les meses electorals en les pròximes eleccions municipals, i ho ha fet a través del ple d'insaculació, amb un sorteig per designar el president, els vocals i els suplents, el dimarts 2 de maig. Amb això, ja pots consultar si has estat una de les persones escollides per ser en les meses electorals del pròxim diumenge 28 de maig.

Més info: Meses electorals: raons per abstenir-se i penes de presó per no justificar-ho

Dels 66.659 santcugatencs que tenen dret a vot en les pròximes eleccions municipals, només han pogut ser escollits aquelles persones censades, que tinguin menys de 70 anys i que sàpiguen llegir i escriure. A més, qualsevol persona que sigui candidata en una llista electoral no podrà ser designada per estar en una mesa electoral. L'Ajuntament enviarà també una notificació per correu per notificar les persones seleccionades.

Més info: Sant Cugat tindrà 37 col·legis electorals: la ZEM Rambla del Celler deixa de ser un d'ells

La presentació a la mesa electoral és una obligació, amb sancions econòmiques fins a 1.800 euros o penes de presó en cas d'absentar-se. Tot i això, hi ha set dies per presentar al·legacions a la Junta Electoral de la Zona, la qual valorarà la situació i respondrà en un màxim de cinc dies. Si la resolució és negativa, no hi haurà cap possibilitat de presentar recurs. Totes aquelles persones que siguin membres d'una mesa electoral cobraran 70 euros en concepte de dieta i tindran dret a 5 hores de festa en el lloc de treball habitual l'endemà de les eleccions.

Consulta aquí.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem