Convergents es presentarà a les eleccions de Sant Cugat amb Remei Gómez

Remei Gómez va ser la número 3 d'Units per Avançar el 2019 i candidata a la presidència de Bellaterra per Convergència i Unió el 2015

Convergents es presentarà a les eleccions municipals de Sant Cugat amb l'objectiu de reivindicar de manera "desacomplexada" les "polítiques que Convergència Democràtica va aplicar a la ciutat”. L'empresària Remei Gómez serà la candidata a l'alcaldia del partit, que es presenta com una formació "sobiranista de centre" i que beu de l'antiga Convergència. És la 14a candidatura que concorrerà a les municipals del 28 de maig.

Més info: Eleccions municipals 2023 a Sant Cugat: els candidats

En un comunicat, Convergents ha destacat que la seva proposta passa per “recuperar la ciutat win-win del passat" i “revertir l’estat de deixadesa i de lentitud burocràtica que viu Sant Cugat”. A més, destaquen que volen posar les persones al centre de les polítiques municipals. La llista del partit la tancarà la Secretària General de Convergents, Teresa Maria Pitach.

Remei Gómez va ser la número 3 de la llista d'Units per Avançar a les eleccions municipals de 2019. El 2015 es va presentar com a candidata a la presidència de l'EMD de Bellaterra per Convergència i Unió. És propietària de dues empreses ubicades a Sant Cugat del camp de la formació de persones per a la transformació d'empreses, del sector de les telecomunicacions, del màrqueting, de l’ externalització de processos de negoci i de gestió de canals de comunicació tradicionals i digitals.

L’acte de presentació de la candidatura tindrà lloc l'11 de març.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem