Convoquen als santcugatencs per fer l'últim tram de les Marxes per la Llibertat

La Mesa per la República de Sant Cugat, formada pels partits i les entitats independentistes, convoca als santcugatencs que ho desitgin per fer l'últim tram de les Marxes fins a Barcelona

La Mesa per la República de Sant Cugat convoca a tots els santcugatencs que desitgin fer l'últim tram de les Marxes per la Llibertat de resposta a la sentència del Tribunal Suprem, des del municipi fins a Barcelona, on el divendres 18 d'octubre arribaran les 5 columnes d'aquestes marxes per trobar-se i formar una gran manifestació a la capital. Així, des de la Mesa per la República convoquen una trobada, el divendres a les 8 h del matí al Parc de la Pollancreda per, des d'allà, dirigir-se a la C-58 i sumar-se a la marxa que baixarà des de Sant Quirze.

De fet, segons fonts de l'ANC de Sant Cugat en cas que Sant Quirze se saturi de gent el dijous 17 al vespre i no pugui fer front a l'allotjament de tots els manifestants, Sant Cugat habilitarà un pavelló municipal per poder donar cabuda als que no puguin allotjar-se a la població veïna. Cal destacar que a Sant Quirze es trobaran dues columnes de les Marxes per la Llibertat, la que ha sortit des de Vic i la que ha sortit des de Berga, en les quals hi ha presència santcugatenca.

La Mesa per la República està formada per les entitats i els partits independentistes del municipi: "No és moment de partidismes, cal una resposta unitària", explica Xavier Palet, coordinador de l'ANC.

 
Comentaris

Destaquem