Cs "aspira a guanyar" les eleccions del 21-D a Sant Cugat

La formació taronja ha ofert una trobada per a militants i simpatitzants per parlar de la "importància de votar el 21-D"

Cs "aspira a gunyar" les eleccions a Sant Cugat el pròxim dijous, 21 de desembre, tal com ha afirmat el santcugatenc José Maria Espejo-Saavedra, número tres de la formació a la circumscripció de Barcelona

Espejo-Saavedra ha recordat que "Sant Cugat és una ciutat clau per a les eleccions del 21-D" i que en les eleccions al Parlament del 27-S del 2015 van ser la segona força més votada al municipi. 

Cs ha organitzat un acte per als militants i simpatitzants de Sant Cugat per explicar-los la importància d'anar a votar el 21-D. En aquest cas Espejo-Saavedra es refereix a "l'oportunitat real d'acabar amb el procés esgotador, amb aquests quatre anys de divisió i confrontació social". 

La formació taronja s'ha mostrat otpimista, "tenint en compte el que mostren les enquestes que ens situen guanyadors", per això mateix, el número 3 de la llista d'Inés Arrimadas a Barcelona ha destacat que "no renunciarem a guanyar".

En aquest cas, José María Espejo-Saavedra ha detallat que el primer que faria Arrimadas "serà una auditoria de tots els diners que s'han gastat en el procés, perquè se sàpiga tots els diners gastats que es podrien haver invertit en educació, salut i infraestructures. Una altra cosa, és no deixar la cadira dels catalans buida quan es parli de finançament autonòmic. Arrmadas anirà la primera com a representant de tots els catalans a la conferència de presidents i tampoc podem oblidar-nos que aquest procés ha portat una fuga tremenda d'empreses. Una de les primeres coses que farà Cs, si governa, és un pla de xoc per al retorn d'aquestes empreses que han marxat i que Catalunya torni a ser una terra d'oportunitats". Ha afegit el santcugatenc. 

Per a les eleccions del 21-D fins a tres santcugatencs formen part de la llista d'Inés Arrimadas. A banda d'Espejo-Saavedra, l'actual regidora del partit taronja a l'Ajuntament de Sant Cugat, Múnia Fernández-Jordán, ocuparà el número 22 i Martí Pachamé serà el número 25. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem