Cs Sant Cugat proposa mesures per reduir l'impacte social i econòmic del coronavirus

La formació fa una sèrie de propostes "des de la lleialtat i amb voluntat de consens amb totes les forces polítiques"

El grup municipal de Ciutadans a Sant Cugat del Vallès presentarà a l'Ajuntament de Sant Cugat una sèrie de propostes que ajudin a minimitzar l'impacte social i econòmic del coronavirus. Unes propostes, anunciades aquest dimarts, 24 de març, que "se sumen a les iniciatives que s'estan impulsant des del govern local, perquè els ciutadans puguin com més aviat millor tornar a la normalitat i que els efectes de la crisi siguin els menors en la majoria dels sectors", assegurant que la iniciativa s'impulsa "des de la lleialtat i amb voluntat de consens amb totes les forces polítiques".

Entre les mesures econòmiques, apunten que es proposa que l'Ajuntament de Sant Cugat "aprovi reduccions de pagament i exempcions fiscals de tributs municipals, així com en el pagament de taxes d'ocupació de la via pública". També se sol·licita la "creació d'un fons extraordinari d'ajudes als afectats o el desenvolupament d'una finestreta única per a donar suport i resoldre els dubtes de comerciants, restauradors, PIMES i autònoms afectats per la crisi sanitària".

En l'aspecte social, el grup proposa "crear un servei a domicili de caràcter temporal per assegurar i cobrir les necessitats bàsiques i urgents del col·lectiu de persones grans" així com que "es garanteixin les mesures sanitàries en els transports públics dependents de l'Ajuntament per evitar l'expansió del contagi".

Finalment, també es demana establir un telèfon d'atenció al públic gratuït "en el qual es permeti resoldre dubtes i realitzar l'acompanyament i assessorament necessari als ciutadans del municipi".

"Els ajuntaments són les administracions més properes als ciutadans i és des d'aquesta proximitat que s'ha de reaccionar i impulsar mesures que ajudin a la gent a superar aquesta situació", subratllen.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper.
Més informació
 
Comentaris

Destaquem