La CUP alerta d'un "retrocés" en les polítiques d'habitatge amb l'actual govern

Els cupaires retreuen al govern una actitud "poc dialogant o d'escolta" pel que fa a l'emergència habitacional

La CUP considera que les polítiques en matèria d'habitatge de l'actual govern suposen un retrocés respecte del mandat passat a l'hora de fer front a l'emergència habitacional, tal com han comunicat els seus representants, Marco Simarro i Ariadna Sierra, en una roda premsa el dimecres, 24 de gener.

Els cupaires retreuen al govern una actitud "poc dialogant o d'escolta" pel que fa a l'emergència habitacional: "Ens resulta molt preocupant que l'habitatge no estigui entre les prioritats del govern de Sant Cugat quan el preu mitjà del lloguer a la ciutat ha arribat al màxim històric de 1.500€, i que des de l'inici del mandat se succeeixin els projectes d'habitatge que acaben quedant al calaix, com el Ragull Centre, Ca n'Ametller o la previsió de pisos de protecció oficial que s'havia de construir aquest mandat, que també s'ha reduït".

La CUP ha presentat dues mocions als dos últims plens enfocades a qüestions concretes sobre l'habitatge. En el ple de desembre la moció es va aprovar amb les esmenes del govern i en aquest últim ple els cupaires van decidir retirar la moció en senyal de protesta, ja que "perdia el seu sentit original", segons Sierra.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem