La CUP carrega contra Nova Finca: "Els nostres veïns són expulsats"

La CUP alerta del "procés de substitució poblacional" que viu Sant Cugat

La CUP Sant Cugat ha carregat contra Nova Finca pel seu projecte d'impulsar el lloguer per habitacions en desenes de pisos de Sant Cugat. "Fa anys que vivim un procés de substitució poblacional en què els nostres veïns són expulsats de la ciutat constantment, i ja n'hi ha prou. Aquestes pràctiques no tenen lloc a Sant Cugat, qui ha de marxar són ells", denuncien el cupaires.

Més info: Nova Finca justifica l'aposta pel coliving a Sant Cugat per "les noves formes de viure"

Els anticapitalistes alerten que l'"habitatge s'ha convertit en un negoci, especialment a Sant Cugat". Així mateix, consideren una "mostra de frivolitat" i una "nul·la preocupació per la situació de les famílies que es queden sense la seva llar" que Nova Finca hagi declarat que és una "prova pilot". La CUP mostra el seu "rebuig i preocupació" per aquesta política immobiliària que "podria triplicar el lloguer d'un pis, al pasar a llogar una sola habitació per 1.000 euros". 

"Aquestes pràctiques no haurien de tenir lloc a Sant Cugat, i cal fer el possible perquè no es puguin dur a terme amb normalitat", reclama el partit, que considera que aquests habitatges haurien d'estar "sota control públic".

Més info: En Comú Podem considera que l'Ajuntament va "tard" en el cas de Nova Finca
 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem